Benoeming voorzitter: Marit Hopstaken

Benoeming voorzitter: Marit Hopstaken

Marit Hopstaken is benoemd tot voorzitter van het bestuur van de stichting Rugby Academy Oost. Zij is de opvolger van Frank Egberts.


Marit Hopstaken, geboren in Arnhem, is sinds 2014 betrokken bij rugby en heeft daarbij diverse rollen vervuld: (jeugd)bestuur, DJO-lid, beoordelaar dispensaties voor Rugby Nederland én coördinator Rugby Regio Dagen. Zij is goed bekend in de regio en heeft een uitgebreid regionaal én landelijk netwerk binnen de rugbygemeenschap.

Hopstaken kijkt uit naar de nieuwe uitdaging en ziet volop kansen voor Rugby Academy Oost. ‘Frank Egberts heeft in de eerste 5 jaar als voorzitter een solide basis gelegd, dit is nu een mooi moment om nieuwe kansen en ideeën ten uitvoer te brengen. Hier ga ik dan ook de komende tijd vol voor!’

Frank Egberts, vertrekkend voorzitter van Rugby Academy Oost: ‘Wij zijn zeer verheugd over de benoeming van Marit Hopstaken als nieuwe voorzitter van het bestuur van de Stichting Rugby Academy Oost. Marit heeft ruime ervaring opgedaan in haar verschillende rollen en is al geruime tijd betrokken bij Rugby Academy Oost, als moeder van een deelnemer én coördinator voor de Regionale Rugby Dagen. Zij kent daardoor de organisatie en de belangen die er spelen goed. Haar positieve en pragmatische aanpak zullen helpen om de verdere professionalisering en groei van Rugby Academy Oost te realiseren.’

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.