Testdag 2020-2021

Testdag Rugby Academy Oost

Rugby Academy Oost biedt in samenwerking met Rugby Nederland, het NOC*NSF en diverse scholen/opleidingen gemotiveerde jongens en meisjes vanaf de brugklas uit regio Oost Nederland een Topsportopleiding aan. Dat vraagt natuurlijk een hoop inzet en discipline van de deelnemers, maar de beloning is dan ook uniek te noemen: Geweldige trainingen, nationale en internationale wedstrijden en niet te vergeten de mogelijke Topsportstatus (Belofte) van NOC*NSF. Onze hoop is dat al deze talenten uiteindelijk uitgroeien tot spelers van het Nederlands Team en/of Olympische rugbyers.

Datum & Tijd

De testdag van Rugby Academy Oost wordt gehouden op WOENSDAG 11 DECEMBER 2019 van 17:00-19:00, waarin individuele sessies plaatsvinden.

Voor wie?

Het is voor iedereen die naar Rugby Academy Oost wil mogelijk om zich in te schrijven voor de testdag!
Je hoeft dus niet te hebben deelgenomen aan RDD dagen of andersoortige selecties. Ook hoef je niet voorgedragen te worden. Vind jij rugby echt super leuk én heb jij de juiste mentaliteit om er 100% voor te gaan? Dan is Rugby Academy Oost echt iets voor jou!
Je hoeft dus echt niet “alles al te kunnen” voor de testdag, want je wordt juist de komende jaren opgeleid door Rugby Academy Oost.
Kom je van een andere sport, zoals bijvoorbeeld Judo? Dan is Rugby Academy Oost misschien ook iets voor jou! Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Opzet

In korte tijdsblokken worden de deelnemers individueel getoetst op specifieke rugbyvaardigheden. Ook wordt er per deelnemer een interview afgenomen. De testdag wordt dus niet groepsgewijs afgenomen, maar juist individueel. Na aanmelding krijgen deelnemers bericht in welk tijdslot voor hen de test wordt afgenomen. De resultaten van de testdag worden schriftelijk binnen een week aan de deelnemer bekend gemaakt.

Kleding

Indoor sportkleding. Je kunt omkleden bij Rugby Academy Oost.

Ouders/begeleiding

Ouders kunnen gebruik maken van het Sportcafé in SportQube.

Locatie

Rugby Academy Oost
SportQube
Rosa de Limastraat
6543 JG NIJMEGEN

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier: